TERMENI SI CONDITII
 

1. Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare:

Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dvs. si Grupul Magic Gold sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui site, va rugam sa parasiti acest site.

2. Politica confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe site prin posta electronica sau prin alte modalitati vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate. (Accesul se face prin site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate. Prin intermediul prezentului site pot fi solicitate informatii de natura personala. Aceasta are ca scop identificarea Utilizatorului si/sau posibilitatea de a îl/o contacta. Grupul Magic Gold va pastra confidentialitatea acestor informatii. Unele informatii solicitate prin intermediul site - ului pot face obiectul unei prelucrari de date care au caracter personal (în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date). Prin accesarea si navigarea pe acest site, Utilizatorii consimt în mod expres si neechivoc la efectuarea acestor prelucrari. Utilizatorii care au pus la dispozitie materiale sau alte continute (norme, imagini, comentarii si alte adaugari posibile privind continutul) acordati Grupului Magic Gold si afiliatilor sai dreptul nerestrictionat, nonexclusiv, neprivilegiat, perpetuu, irevocabil si pe deplin transferabil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea versiuni derivate, distribui si afisa astfel de materiale în orice media, în lume. Utilizatorii se angajeaza sa nu faca nici o plângere împotriva Grupului Magic Gold pentru utilizarea continutului pus la dispozitie de catre acestia. Toate informatiile personale furnizate prin intermediul acestui site vor fi tratate în concordanta cu Politica de Confidentialitate a site - ului. Utilizatorul este singur responsabil pentru informatiile, textele, materialele postate/încarcate/transmise prin contul de acces creat si totodata este singur responsabil pentru respectarea drepturilor de autor cu privire la continut, astfel cum este dreptul de autor definit si protejat prin lege.

3. Lipsa garantiilor

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit “ca atare” fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.

4. Exonerarea de Raspundere

Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra. Grupul Magic Gold si societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site - ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. Grupul Magic Gold nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzator pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.

5. Link-uri pe site - urile unei terte parti

Site - ul poate contine link - uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat de Grupul Magic Gold. Astfel de link - uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori acest lucru. Grupul Magic Gold nu controleaza si nu este raspunzator pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site - uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Grupul Magic Gold isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site - uri:

  1. Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
  2. Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
  3. Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
  4. Nu ofera securitate adecvata;
  5. Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv;
  6. Sunt licentioase sau calomnioase. 

6. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare

 Grupul Magic Gold  poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate. Este interzisa utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de amenintare, fals, inselator, abuziv, de hartuire, defaimator, vulgar, obscen, scandalos, incendiar, pornografic, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da nastere responsabilitatii civile sau viola orice lege. Compania va coopera deplin cu orice autoritati care aplica legea sau orice ordin judiciar care solicita sau ordona Companiei sa reveleze identitatea persoanelor care posteaza sau transmit astfel de informatii sau materiale; sunteti de acord in asa fel incat Compania, la alegerea sa, sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre Dvs. a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare. In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie : sa incetati utilizarea site-ului si sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau. Nu veti considera Compania raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva Companiei drept rezultat al neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea Dvs. sau  incalcarii din partea Dvs. a Termenilor de Utilizare si a legilor sau regulamentelor de aplicare.

Utilizati acest site pe propria rasponsabilitate. Nici Grupul Magic Gold, nici afiliatii, directorii sau managerii, nici agentii sai sau tertii implicati in creearea, producerea sau livrarea site-ului nu sunt responsabili pentru daunele directe, indirecte, punitive, incidentale, speciale, logice sau alte daune legate de utilizarea acestui site sau a continutului indiferent daca se realizeaza pe baza unui contract, responsabilitatea stricta sau alta modalitate, chiar cu avertizarea privind posibilitatea unor astfel de daune

7. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

 Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.