Cumparari
1. CUMPARAM AUR PRET BURSA 


 

 Aurul este un metal pretios, de culoare galbena, stralucitor, foarte maleabil si ductil, folosit pentru fabricarea obiectelor de podoaba, de arta, a bijuteriilor, a monedelor (servind din aceasta cauza ca si etalon al valorii).

Puritatea aurului se masoara în carate. Cuvântul provine din grecescul keration, care denumea pomul de roscova. Semintele acestui pom se credea în acea perioada ca ar avea aceeasi greutate, astfel ca o moneda de aur pur trebuia sa cântareasca 24 de seminte de roscova. De aici, 24 de carate a devenit masura aurului pur. Aurul de 18 carate este considerat pur în proportie de 75 %.

GRUPUL MAGIC GOLD cumpara aur – argint sub orice forma , bijuterie completa sau rupata, noua sau veche, fragmente de aur. Daca ai orice bijuterie din aur si crezi ca nu o mai poti valorifica, vino la noi si aceasta primeste VALOARE .

Echipa MAGIC GOLD este foarte bine pregatita pentru a evalua produsele din aur si pentru a determina numarul de karate ( 10k, 14k, 18k, 22k, 24k), evaluarea consta intr-un test de gravura – acid pentru a se asigura autenticitatea acestora, va cantari produsele si va comunica pretul oferit atat pentru amanetare cat si pentru vanzare.

Obiectele din aur care contin pietre sau alte insertii vor avea o greutate mai mica decat cea indicata de cantar pentru a putea fi eliminata greutatea insertiilor sau a pietrelor.

MAGIC GOLD iti prietuieste bijuteriile si aurul la adevarata lor valoare, oferindu-ti pretul corect, fiind conectati fara intermediari la pietele bursiere international de metale pretioase.

Pentru o evaluare corecta va invitam la una din cele 11 locatii din Bucuresti.


 2. CUMPARAM ARGINT


Argintul este printre primele metale folosite de oameni. Abilitatea de a realiza piese din argint merge inapoi in timp pana la imperiul bizantin, fenician si egiptean unde argintul era transformat in ustensile de uz casnic, bijuterii, arme, cutii, impreuna cu alte articole.

La ora actuala de pe intreaga planeta cel mai mult argint se extrage din minele aflate in Mexic si Peru, iar aici felul in care sunt creeate bijuteriile continua sa fie neschimbat si in zilele noastre. Piata manufacturarii argintului in cultura occidentala a devenit un pic mai energica.

Grupul MAGIC GOLD cumpara argint, indiferent de forma sub care il detineti, ligouri, bijuteri, piese, noi il cumparam !

Cu toate ca argintul este evaluat la un pret mai mic decat aurul, vino la noi cu bijuteria ta si vei obtine un pret corect  .


 3. CUMPARAM DIAMANTE


 Cuvantul „Diamant”provine din grecescul „Adamas”, care inseamna indestructibil. Acesta este singura gema compusa dintr-un singur element chimic, carbonul C. Diamantul este format in intregime din atomi de carbon, cristalizand in sistem cubic (isometric).

Diamantele au un loc aparte in lumea bijuteriilor si a obiectelor de valoare. De unu, doua sau mai multe carate, dau stralucire si prestanta oricarei bijuterii. 

Grupul MAGIC GOLD cumpara diamante de orice fel, iar expertii nostrii le vor evalua in functie de numarul de carate, culoare, claritate si taietura.

Daca ai un diamant montat sau liber si vrei sa-l vinzi, te asteptam in punctele noastre pentru evaluare si iti garantam ca  vei primi cel mai ridicat procent din evaluarea acestuia.


 4. CUMPARAM CEASURI


 Ceasul (din slavona casu, ora) este un instrument de masurare a timpuluiLa început, ceasurile indicau numai orele. Primul ceas care indica minutele a aparut în anul 1475, manufactura a germanului Paulus Almanus.  Ceasul de mâna a fost inventat în timpul primului Razboi Mondial, iar prima persoana care a purtat un ceas de mâna a fost fizicianul francez Blaise Pascal.

Dupa ani si ani de evolutie, în zilele noastre putem gasi diferite tipuri de ceasuri, cum ar fi : ceasul solar, clepsidra, lumânarea gradata, ceasurile mecanice, ceasurile electromecanice, ceasurile electronice, ceasurile atomice, de perete, de buzunar, desteptatoare, pentru scufundatori, pentru sah, pentru piloti si chiar si ceasuri astronomice.

Grupul MAGIC GOLD, cumpara ceasuri de lux de la brand – uri consacrate precum Rolex, Patek Philipe, Chopard, Hulblot, IWC etc… la preturi competitive. Daca ai un ceas si vrei sa -l vinzi, te asteptam la punctele noastre MAGIC GOLD pentru evaluare. Valoarea unui ceas este data de producatorul lui, dar si de carcasa si bratara, daca este din aur, platina, eventual poate fi incrustata cu pietre pretioase.

Te asteptam cu orice model de ceas !


 5. CUMPARAM ELECTRONICE


 Grupul Magic Gold cumpara o paleta larga de electronice, televizoare, LCD, plasma, telefoane inteligente, tablete, laptop-uri, ipad – uri, ceasuri Samsung / Apple.

Daca doriti sa vindeti electronicele Dvs. pentru a va cumpara altele noi sau pur si simplu aveti nevoie de bani, va asteptam in punctele noastre cu obiectele Dvs. pentru a le evalua. Evaluarea se face de catre specialistii nostrii iar acestia vor tine cont de starea functionala cat si de cea estetica, parametrii ce impreuna cu valoarea de piata a bunurilor vor determina suma maxima ce o putem oferi pentru vanzare.

Preturile noastre de vanzare se bazeaza pe preturile de vanzare cu amanuntul la articolele folosite, nu pe costul articolului la momentul la care era nou.


 6. AMENETAM AUTOTURISME


 Grupul Magic Gold amaneteaza orice marca si model de autoturism. Daca ai orice masina si nevoie urgenta de bani, vino cu autoturismul tau in orice locatie Magic Gold si dupa o evaluarea in prealabil, primesti banii de care ai nevoie.

Expertii nostrii iti vor evalua autoturismul din punct de vedere tehnic si in functie de : anul fabricatiei, gradul de uzura, starea de functionalitate, valoarea de piata a autoturismului si iti vor face oferta de pret pentru vanzarea acestuia. Daca totusi nu vrei sa il vinzi ai posibilitatea sa il amanetezi . Atat pentru vanzare cat si pentru amanetare este necesar sa fii proprietarul de drept al autoturismului.

Te asteptam in locatiile Magic Gold cu autoturismul tau pentru evaluare !